Избрани Продукти 0 x

(+359) 888 842 148 Безплатна доставка при поръчка над 150 лв.
17314/3099-00

Клещи резачки – Truper, за електроника

8.30 лв.
Брой:
Купи Продукта

Клещи резачки за електроника, странични, изработени от въглеродна стомана. Челюстите са закалени до твърдост до 52 HRc. Дръжките са изработени от електроустойчив винил. Резачките са подходящи за рязане на кабели и медни проводници с диаметър до 8 мм
Прецизно рязане с прав срез
Удобните клещи резачки за електроника са изработени с остри и къси челюсти за рязане на кабели с медни или оловни проводници с диаметър до 8 мм ( 16 AWG/1,3 мм2 ). Удобни са при тесни пространства и когато се работи с тънки кабели.

Този модел има специално заострени режещи една плоска страна и скосена страна. Целта на е да направи гладък и прав срез.Челюстите прилепват плътно, здраво хванати от придържащия нит. Плътното прилепване и точното нивелиране в една равнина гарантира прецизността на среза.

Инструментът притежава и механизъм за автоматично отваряне на челюстите.

Здравина и удобство
Дръжките са изолирани с винилово/PVC покритие. Облеклото омекотява захвата и е противоплъзгащо. Челюстите са изработени от въглеродна стомана с голяма твърдост 52 HRc и висока износоустойчивост. Закалените режещи ръбове се справят с твърдите проводници без да се износват.

Материал

Въглеродна стомана

Дръжка

Винил

Дължина

13 см

Капацитет на рязане

16 AWG

Само регистрирани клиенти могат да оставят отзиви.

Все още няма отзиви за този продукт.

Пазарувай по марки