Избрани Продукти 0 x

(+359) 888 842 148 Безплатна доставка при поръчка над 150 лв.
17315/3100-00

Клещи човки – Truper, плоски

13.00 лв.
Брой:
Купи Продукта

Дългоусти клещи с никелирани челюсти от хром-ванадий с повишена износоустойчивост. Притежават режещи ръбове и противоплъзгащи дръжки от винил. Никеловото покритие и полирането защитават от ръжда до 3 пъти повече.
Плоски челюсти за стабилно захващане
Дългоустите клещи са с челюсти с дължина 62 мм с тънки върхове плоски от едната и обли от другата страна. Машинно оформените прорези подобряват сцеплението с дребните обекти, които захващате. Притежават закалени резци за тел и кабели. Имат обли извити дръжки с винилово противоплъзгащо облекло.

Отличен избор са за увиване, захващане на дребни крепежи, подходящи за работа, която изисква прецизност. Намират приложение при работа с електроника и кабели. Отличен инструмент и за изработка на бижута.

Гарантирана дълготрайна употреба
Челюстите са от хром-ванадиева стомана с полиран финиш. Полирането подобрява устойчивостта на ръжда, а здравината на сплавта гарантира безпроблемна работа.Твърдостта на метала достига 60 HRc и спада към висококачествените инструментални сплави. Допълнителното никелово покритие е силно износоустойчиво, твърдо и защитаващо от надраскване.

Материал

Хром-ванадий

Твърдост

60 HRc

Челюсти

62,5 мм

Дължина

18 см

Дръжка

Винил

Само регистрирани клиенти могат да оставят отзиви.

Все още няма отзиви за този продукт.

Пазарувай по марки