Избрани Продукти 0 x

(+359) 888 842 148 Безплатна доставка при поръчка над 150 лв.
Aрт.номер: 12348/3082-00

Клещи човки – Truper Expert, професионални

19.20 лв.
Брой:
Купи Продукта

Професионални плоскоусти клещи TRUPER EXPERT, изолирани за напрежение до 1000 V. Челюсти с тънки върхове от хром-ванадиева стомана и ергономични двукомпонентни дръжки.
Устойчивост на напрежение и прецизно рязане
Дългоустите клещи TRUPER са създадени за професионална употреба с повишена устойчивост на напрежение. Издържат до 1000 V, благодарение на качествената изолация на дръжките. Те са двукомпонентни, облечени с TRP покритие, което им придава и по-добро сцепление и комфорт при захващане.

Конусовидните плоскоусти челюсти позволява да достигате до тесни места. Захващането на обекти е лесно, благодарение на оребрението. Притежават режещи ръбове, които да използвате при работа с кабели, тел, канап и др.

Професионален клас изработка
Инструментът е с челюсти изработени от хром-ванадиева стомана от най-високо качество с голяма якост и твърдост. Те са никелирани и няколкократно полирани с до 3 пъти повишена издръжливост на корозия. С прецизно оформените върхове стабилно ще захващате дребни обекти.

Полезни са за прегъване, увиване, захващане на болтове и пирони, както и за работа с електроника. Лекото тегло създава комфорт при работа, имат ергономични дръжки.