Избрани Продукти 0 x

(+359) 888 842 148 Безплатна доставка при поръчка над 150 лв.
Aрт.номер: 22409/2910-00

Комплект хоби скалпели – Pretul

14.00 лв.
Брой:
Купи Продукта

Комплект хоби скалпели за крафт. С дръжки в 3 размера за лека, умерена и тежка употреба. 13 ножа за прецизна работа, карвинг, резбоване и извити.
Остриета за различно приложение
В комплекта хоби скалпели ще откриете разнообразни резци, с които можете да обработвате както леки материали, така и по-твърди и с по-голяма дебелина. Включени са различни по форма резци:

Трапецовидни – За универсално приложение и изрязване на по-големи части от материала. Не се огъват и успяват да се справят и с по-плътни и твърди материали.

Заострени – За прецизна работа с голяма точност. Тесните върхове са подходящи за изрязване на детайли.
Заоблени – За карвинг и обща употреба.
Плоски тип длето – За изстъргване и направа на маркери за прегъване, резбоване и оформяне на улеи.

3 вида държачи
Включени са държачи за фина работа, употреба със средна сила и такъв, който позволява да упражните сила. Телата им са леки, изработени са от алуминий с оребрени зони против хлъзгане. Усиленият има и допълнителна пластмасова дръжка с по-голям диаметър. Удобна за захващане предлага стабилност при рязане.

Ножчетата са изработени от въглеродна висококачествена стомана с двойно заточване. Изключителната острота позволява обработката на редица материали без назъбване на среза и без излишно усилие.

Подходящи са за:

Хартия и картон, мукава;
Филц, корк, гума и кожа;
PVC, винил, дърво.
Сетът инструменти е отличен избор за всеки, който се занимава с крафт, изработка на подаръци и ръчно изработени предмети. Подходящи са за направа на модели, макети, шаблони. Ще ги получите в удобна кутия с магнитна лента за закрепяване на остриетата и легла за дръжките.

Тип

Заоблени, заострени, длето

Материал

алуминий, въглеродна стомана

Резци

13 бр

Държачи

3 бр

Само регистрирани клиенти могат да оставят отзиви.

Все още няма отзиви за този продукт.

Пазарувай по марки