Избрани Продукти 0 x

(+359) 888 842 148 Безплатна доставка при поръчка над 150 лв.
16018/3350-00

Къмпинг лопата TRUPER – сгъваема и мултифункционална

28.05 лв.
33.00 лв.
Брой:
Купи Продукта

Мини сгъваема лопата – мултифункционална, изработена от здрава стомана. В сгънато състояние има дължина само 19 см. Удобната широка дръжка Ви позволява лесно да упражните сила при нужда. Може да се използва като лопата, кирка или трион.

Сгъваема лопата с мултифункционален дизайн

Малката лопата за кола или къмпинг е изключително практичен инструмент, заемащ минимум място.

В сгънато състояние е с дължина 19 см, а цялостната ѝ дължина е 45 см. Може лесно да се носи в колата или в раница по време на преход. Комплектът включва и калъф.

Главата има заострена форма и с нея лесно се разкопава и твърда почва. Забива се лесно, а широката дръжка Ви позволява да упражните по-голяма сила. Освен за копаене, главата може да играе и ролята на мотика – когато е наклонена под 90°. Добавен е накрайник – кирка, който да се използва за разбиване на каменисти почви.

Главата притежава назъбване от едната страна, функционирайки и като трион. Справя се със сухи клони и някои видове по-меко дърво.

Целият инструмент се сглобява изключително лесно без нужда от никакви инструменти. Чрез затягащия пръстен се застопоряват частите в различните положения.

Какво приложение намира

Сгъваемата лопата е полезна за всяка ситуация на пътя, на поход в планината, на риболов или на палатка. Позната е още и като военна лопата, заради полезните си функции при извънредни ситуации – например при затъване на автомобила, за разриване на сняг около него, изкопаване на легло за запалване на огън и др.

Подходяща за оформяне на канали около бивака по време на дъжд както в гората, така и на плажа. Функцията кирка е много полезна, когато трябва да се забият колчета за палатка в прекалено твърдата земя.

Материал

Стомана

Дължина

19-45 см

Ширина

12 см

Функции

Лопата, кирка, трион

Само регистрирани клиенти могат да оставят отзиви.

Все още няма отзиви за този продукт.

Пазарувай по марки