Избрани Продукти 0 x

(+359) 888 842 148 Безплатна доставка при поръчка над 150 лв.
Aрт.номер: 16950/2885-00

Макетен нож – Truper, универсален, 18 мм.

15.70 лв.
Брой:
Купи Продукта

Универсален макетен нож с контейнерче с резервни остриета. Отличава се със солиден метален корпус и екстра здрави стоманени резци. Лесно освобождаване с един бутон и бърза смяна на резците

Усилен метален корпус

Универсалният макетен нож TRUPER е проектиран за да издържа на усилена експлоатация. Той има метално тяло от цинково-алуминиева сплав. Резецът приляга точно във водача, не се мести при работа. Благодарение на извитата форма на инструмента ще имате по-добър контрол на ръката. Дизайнът му е ергономичен с извивки, прилягащи на пръстите. Добавени са гумирани участъци против плъзгане.

Екстри

Острието е от инструментална SK2 стомана с ширина 19 мм . То има тройно по-голяма издръжливост и твърдост. То не се огъва, а върхът му запазва остротата си много по-дълго време. Продукта ще получите с 3 резервни остриета, прибрани в отделение за съхранение под ръкохватката на инструмента. С един бутон лесно ще отворите контейнерчето. Смяната става лесно с натискане на бутона за освобождаване.

Добавен е улей за рязане на корда с едно движение.

 

Приложение

Продуктът намира приложение в почти всички строително-ремонти дейности. Освен като помощно средство по време на ремонти той може да се използва и за прецизно изрязване на картон, пластмаса, фолио. Благодарение на голямата си устойчивост успява да се справи и с твърди материали, като шперплат, тънък коматекс, гума, кожа и др.

Размер

18 см

Материал

Двукомпонентен

Острие

SK2 стомана

Размер острие

19 мм

Само регистрирани клиенти могат да оставят отзиви.

Все още няма отзиви за този продукт.

Пазарувай по марки