Избрани Продукти 0 x

(+359) 888 842 148 Безплатна доставка при поръчка над 150 лв.
Aрт.номер: 701006-

3M 983 Светлоотразителна лента жълта

8.80 лв.
9.78 лв.
Изберете Размери
Брой:
Купи Продукта

Описание на продукта
Светлоотразителната лента 983 3M Command е висококачествена (клас ДИАМАНТ). Светлоотразителните ленти се поставят на камиони, ремаркета, каравани, влакове, автобуси, линейки, пожарни коли и други автомобили.

3M™ Diamond Grade™ Conspicuity Markings 983 са предназначени да осигуряват допълнително обозначение на различни превозни средства, като спазват всички ЕCE 104 регулации на Европейския Съюз. Състоят се от призматични лещи, които са сформирани като прозрачна, синтетична смола, която е част от лепилния слой. Те са изключително устойчиви и издържат на променливи метеорологични условия, бензинови изпарения, химикали и вода, без това да влияе на лепилните или светлоотразителни им свойства.

Флуоресцентните ленти абсорбират слънчевата светлина през деня и я отразяват в продължителност на 24 часа. Те са подходящи по време на мъгла, буря и дъжд.

Апликирането и премахването на лентите става лесно, бързо и безпроблемно. Серия 983 предлага избор от няколко различни цвята.

 

Основни характеристики:
– отлична видимост
– високоустойчиви
– лесно апликиране
– избор от 5 различни цвята
– флоуресцентни ленти за 24-часова видимост
– устойчиви на променливи метеорологични условия

Начин на употреба

Да се монтира върху чисти и обезмаслени повърхности. Почистете и подсушете повърхността преди залепване. Препоръчва се да не се полага при температури под 10°C. Идеални условия за полагане на ленатата има между 21°C и 38°C. Изрежете до желан размер. След полагане притиснете силно

Цвят

Жълт

Работна температура

21°C и 38°C

Размери

1 м, 3 м

Само регистрирани клиенти могат да оставят отзиви.

Все още няма отзиви за този продукт.

Пазарувай по марки