Избрани Продукти 0 x

(+359) 888 842 148 Безплатна доставка при поръчка над 150 лв.
Aрт.номер: 7301005

3M Scotch-Fix VHB прозрачна УВ устойчива двустранна монтажна лента 4910C-1915-P/1950-P

8.00 лв.
Брой:
Купи Продукта

3M™ Scotch-Fix™ VHB™ 4910C-1915/1950 (различните кодове са за различни дължини) е супер здрава прозрачна и УВ устойчива двустранна монтажна лента за вътрешно приложение. Лентата е без носител, единствено лепило – прозрачна акрилатна маса VHB, която е патент на 3М (Very High Bond). Липсата на носител прави лентата изключително подходяща за употреба при залепване на материали с различни температурни коефициенти на разширение, както и за употреба навън и при екстремни условия – студ и високи температури. Устойчива на влага и повечето разтворители. Голяма сила на слепване.

Приложения
Идеална за монтаж на прозрачни предмети върху прозорци, стъкла и повечето гладки вътрешни повърхности. Устойчива на УВ лъчи. Може да се използва върху различни боядисани повърхности, плочки, дърво, стъкло, хладилници, керамика и други плоски повърхности. Устойчива на влага и повечето разтворители. За монтаж на знаци, термометри, ключове, плакати, огледала, кабелни канали, закачалки, държачи, табелки, постери, корнизи, хладилници, панели и други.

Начин на употреба
Да се монтира върху чисти и обезмаслени повърхности. Почистете и подсушете повърхността преди залепване. Препоръчителна употреба 20 см лента за 1 килограма тежест. При залепване приложете натиск за 30 секунди. Максимална степен на залепване се получава след 24 часа при стайна температура 20°C. Препоръчва се да не се полага при температури под 10°C. Идеални условия за полагане на ленатата има между 21°C и 38°C. Температурна устойчивост от 0°C до +40°C. Не залепвайте за тапети и други деликатни повърхности, за да не ги увреди.

Свойства

Лепило – прозрачна акрилатна маса VHB, която е патент на 3М (Very High Bond)
УВ устойчива
Висока здравина на залепване
Температурна устойчивост от 0°C до +40°C
Лесна за употреба
Дълготрайна издръжливост
Не се отлепя по време на употреба

ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

Подложка: без подложка
Лепило: прозрачна акрилатна маса VHB, която е патент на 3М (Very High Bond)
Обща дебелина: 1 мм
Удължение преди скъсване: 300%
Цвят: прозрачна
Температурен диапазон на употреба: от 0°C до +40°C
Дължина на лентата: 1.5 м, 5 м
Ширина на лентата: 19 мм

Само регистрирани клиенти могат да оставят отзиви.

Все още няма отзиви за този продукт.

Пазарувай по марки