Избрани Продукти 0 x

(+359) 888 842 148 Безплатна доставка при поръчка над 150 лв.
Aрт.номер: 8701001

MAGUS  2000 Магнитна лепяща лента 1м/20мм/1,5мм

4.75 лв.
5.28 лв.
Брой:
Купи Продукта

Високо устойчива противоплъзгаща самозалепваща лента с минерално покритие и устойчива на плъзгане повърхност. Предназначена за места с лек и среден трафик на хора. За влажни, плъзгави или мазни подове и стълбища. Идеална за превенция на подхлъзвания и падания.

Според статистиката на всеки 5 секунди в Европа става инцидент на работното място, причинен от подхлъзване, което коства 210 млн работни часа годишно.

Магнитната лента Magus™ е анизотропна гъвкава магнитна лента със сила на привличане 100 грама на квадратен сантиметър. Така 1 см от лентата задържа тежест от 200 грама (При условие, че материала, върху който се лепи е гладък и има магнитни свойства). Магнитната лента е самозалепяща. Снабдена е с висококачествена двойно лепяща лента на американската фирма 3М номер 9448  от едната страна.

Може да се използва за временно закрепване на рекламни материали, лесно поставяне на бележки, закрепване на текстил и други.

ВНИМАНИЕ: Магнитната лента може да се размагнетизира в следствие на удари. Пазете от удари.

Поставяне: Почистете старателно мястото на залепване на двойнолепящата лента. Отрежете с ножица необходимата дължина от магнитната лента. Обелете лайнера на двойнолепящата лента на 3М. Залепете на избраното място и притиснете за 10 секунди.

Размери

1м Х 20мм Х 1.5мм

Само регистрирани клиенти могат да оставят отзиви.

Все още няма отзиви за този продукт.

Пазарувай по марки